FOTO

Kjøp bilder

 

Jeg ønsker å leverer bilder av best mulig kvalitet. Bruker derfor de beste materialene og en av de mest profesjonelle leverandørene i Norge. Alle bildene printes og monteres av fagfolk og hvert bilde kvalitetssikres og sjekkes visuelt før utsendelse av meg selv. Bildene bestilles direkte ved å sende en mail til torarne@19topper.no eller via "Kontakt meg" skjema her på hjemmesiden.

 

Jeg selger 50  eksemplarer av hvert motiv i de ulike størrelsesgruppene (A2 eller større). Andre størrelser og typer innramming kan også ordnes på bestilling. Normal leveringstid vil være 2-3 uker, ved spesialbestillinger kan hende noe lengre. Prisen inkluderer montering, oppheng, pakking, transportforsikring, og sending i posten. For andre typer bestillinger for bruk på nett, i media etc. ta kontakt med meg. Det gis rabatt ved kjøp av flere bilder.

STØRRELSE

FINE ART (PRINT)

KAPA

KAPA LERRET m/blindramme

PLEXIGLASS m/oppheng

ALIUMINIUM m/oppheng

20 x 30

599

1050
45 x 30

899

1700

1900

2000

270070 x 50

1400

1900

2100

2200

3200

100 x 70

2000

2600

2900

3100

4000

150 x 100

2900

3700

4500

4800

5800

 

Fem typer trykk / bilder:

 

1) Print - FineArt for egen innramming. Bildet printes på FineArt papir som sendes sammenrullet i silkepapir og pappkorg, for å beskytte under tranpost. Det lages en tynn hvit kant rundt printet for lettere montering. Beskrivelse om hvordan du best kan ta vare på bildet, ligger ved i forsendelsen. 

 

2) Kapa. - Kapa er svært dekorativ og morsom måte og henge opp bilder på. Bildene henger du opp med Tack It, slik at du slipper spiker og skruehull i veggen.

Bildene printes på høykvalitetsfotopapir i den strørrelsen du ønsker. Deretter monteres bildene på kapaplater og kuttes til. 

 

3) Kapa Lerret - Lerret trukket over en bindramme. Bildet ser da ut som om det er brettet rundt kanten av ramma, men uten at det stjeler noe av det originale motivet.

 

4) Plexiglass - Motiver på dette mediet får en glanset og innbydende effekt. Motivet trykkes da speilvendt på baksiden av platen, og med et tykt lag hvit oppå dette. Motivet sees da gjennom plexiplaten som ofte er 8 – 10 millimeter tykk. 

 

5) Aluminium - Print på børstet alminium. Bildet printes på en 4 mm tykk og stiv alminiumsplate.  Det monteres "festeknapper" bak på bildet som fungerer som oppheng og avstivning. Bilda vil da "svever" ca 2 cm ut fra veggen.

 

Dersom man ønsker en ytterligere kvalitetsforbedring kan man med et tillegg i prisen få lagt på et ekstra lag klarlakk utenpå bildet som gir ytterligere dybde i fargene.

 

Hva er ønskelig:

 

Hvilken type montering av bildet som ser best ut er litt smak og behag. Bilder montert på alminium og kapa gir normalt et renere og mer minimalistisk uttrykk, hvor alminium gir det aller reneste uttrykket, men bildet er noe tyngre enn kapa. Et lerretsbilde over blindramme gir et mer kunstpreg og mer "hjemmekoselig".  Ta gjerne målebånd eller tommestokk, måle på veggen, for å finne ca størresle som passer hos deg/ dere, 

 

Det er også mulig å levere andre alternative innramminger og størrelser. Ta da kontakt med meg på "kontakt skjema", eller på mail.