KURS

FOTO, KURS OG GUIDING


19 topper kjører egne kurs innen foto, padling, fridykking og akuttmedisin. Vi formidler i tillegg kurs innen klatring og paragliding, som tilbydes av bra folk vi kjenner. Vi elsker å dra på tur,  og guider deg mot det målet DU ønsker.  


"Mangler du kompetansen eller tryggheten til å nå dine mål ? 19 topper hjelper deg på veien til å nå dine drømmer eller mål"


Kurs og guiding gjennomføres på forespørsel, eventuelt se facbook side for dato. Kursene kjøres primært for 1-3 stk. Fokus på trygghet og opplevelser forran inntjening. Her kan du også leie utsyr om du ikke har selv. Vi kan også hjelpe med å tilpasse , tilrettelegge og gi  opplevelse av utsyret før du evt. kjøper selv. 

FRIDYKKING


Grunnkurs CMAS *


Kurset følger rammeplan for CMAS * fridykkerkurs Norges Dykkeforbund.


1800,-

Grunnkurs CMAS **


Kurset følger rammeplan for CMAS ** fridykkerkurs Norges Dykkeforbund.

2000,-

Grunnkurs CMAS ***


Kurset følger rammeplan for CMAS *** fridykkerkurs Norges Dykkeforbund.

2600,-

PADLING

Grunnkurs I

Bli kjent med kajakk og kom deg sikkert ut på tur.


Introduksjon til kajakken, åre, trekk og vest. Og hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Løfte, bære, sjøsette og entre kajakken, Effektiv fremoverpadlin, Bakoverpadling og stopp, Sideveis forflytning av kajakken, Lavt støttetak, Ilandstigning, Sikring av kajakk etter ilandstigning


800,-

Grunnkurs II

Bli tryggere på grunferdigheter, selvredning og padle hav

Kanting av kajakk, Effektivt framdriftstak (padle rett fram over lengre distanse), Styretak bak, Baugtak, Sculling for støtte, Kameratredning, Egenredning, og Tauing og bruk av taueline. 

Vi padler en lengre tur etter undervisning for å få prøvet ut momenter, og få litt mer mestringsøvelse, som gir trygghet når en skal egne turer senere.

  1200,-

  FOTO

  500,-

  Grunnkurs Foto I

  Bli kjent kamaera ditt.


  Basiskurs for å lære de viktigste funksjonene til et digitalt speilrefleks eller systemkamera. På disse kursene får du en lettfattelig gjennomgang av kameraets oppbygging og hvordan kameraet fungerer. Temaer som lukker/blender, fokus, ISO, optikk og mer.

  Grunnkurs Foto II

  Praktisk fotografering


  Alle kan knipse bilder, men det å ta gode bilder som du virkelig har lyst til å dele er ikke alltid like lett. Med grunnkurs i praktisk fotografering lærer du hvordan du kan utnytte kameraet ditt for å få enda bedre bilder.

  1200,-

  900,-

  Grunnkurs digital fotoredigering

  Lær å redigere frem dine digitale bilder.


  Grunnkurskurs i digital bildebehandling. Du lærer grunnleggende bruk av

  Adobe Lightroom Classic CC og Skylum Luminar 2018.  Vi ser på programmenes viktigste funksjoner, med fokus på arkivering / lagring av bilder, konvertering av RAW-filer, samt grunnleggende retusj / bildebehandling. 

  Akuttmedisinsk /skade kurs

  Akuttmedisinsk og/eller skade kurs

  Lær å ta vare på deg selv eller venner på tur.


  Tilrettelegger for undervisning og øving på akutte situasjoner. Både helsepersonell og personen i gata som ønsker å lære hvordan ta vare på den skadde pasient eller venn.

  Kirurgiske tekninkker, brudd og sår behandling, transport av skadde, medisinske tilstander, forgiftninger og behandling når hjelpen ikke kan komme til deg, eller det er langt til hjelp i både tid og avstand.


  Ta kontakt for å skreddersy kurs for ditt behov. 

  Leie av utstyr?


  Vi kan hjelpe deg med dette.


  Kajakk m/utstyr


  * kr 400 ,- per dag / kurs


  ABC Utstyr til fridykking


  *kr 250,- per dag / kurs