Min historie

OM OSSAv alle sider du kunne besøk, har du havnet her. Da er du en del ev min historie!

Jeg har et sterkt ønske om å dele opplevelser gjennom foto, grafikk eller video. For å skaffe oppmerksomhet om vern av jorda vår, men aller mest for å dele gleder så du også blir litt gladere. 


Tilsammen kan vi gjøre en foranding til det bedre!

Tor-Arne er innehaver av 19topper og leder daglig drift. Majoriteten av tiden går til jobben som er Ambulansetjenesten i Larvik, Vestfold. Larvik er også nåværende hjemsted, man har bodd 36 forskjellige steder i inn og utland siden 18 års dagen. Det har gitt et mangfoldig erfaring innen jobb og turområder ila årene. Hovedarbeidsgiveren gjennom årene har vært forsvaret, helsevesenet og undervisning innen militære fag, akuttmedisin, redningsteknikk og dykking. I tillegg til jobb og interesser for friluft og topptur har også paddling med havkajakk, klatring og fridykking vært med rundt land og strand.

​Født, oppvokst og med fortsatt tilhørighet til Vesterålen, gir stor kjærlighet for området. Mye er utforsket både på havet og i fjellene i området Vesterålen og Lofoten , men mye står heldigvis også igjen.

Mange fjellturer i Rondane, Hardangervidda, Jotunheimen og Valdres i tillegg til å ha besøkt alle fjelltopper i Østfold, Vestfold, Akershus og halve Buskerud og Telemark gir litt forståelse av hva det vil så å bli forelsket i fjellet. Hele Norge er besøkt, unntatt Honningsvåg, da det kun er besøkt med helikopter, og da teller det ikke. 

Foto, video, og grafisk arbeid, resulterer til fotografier, plakater og visuelle opplevelser har lenge gledet meg, og andre. På denne  siden kan du kombinerer kjøp av prosdukter som pynter opp på en vegg der du trives, samtidig som 10 % av beløpet doneres av meg til jobb for bevaring av norsk natur og nasjonalparker. Vinn- vinn -vinn for med, deg og norsk naur. 

I motsetnige til 90 % av foto og plakatsalg her i landet, så er ALT jeg produserer hentet, laget og printet i NORGE. Det er kun fotopapiret som er hentet fra frankrike gjennom Canson Fine Art papir. 

 

REGISTRER DEG FOR NYHETSBREVMotta de beste månedstilbudene fra oss

 
 

Få med deg nyheter, tilbud og kampanjer!