NASJOANALPARK PLAKATER01. HVEM ER 19TOPPER.NO OG DEN LILLE PLAKAT FABRIKKEN

OM OSSAv alle sider du kunne besøk, har du havnet her. Da er du en del ev min historie!

Jeg har et sterkt ønske om å dele opplevelser gjennom foto, grafikk eller video. For å skaffe oppmerksomhet om vern av jorda vår, men aller mest for å dele gleder så du også blir litt gladere. 


Tilsammen kan vi gjøre en foranding til det bedre!

Tor-Arne er både innehaver av 19topper og leder den daglige driften. Han tilbringer mesteparten av tiden på jobb i Ambulansetjenesten i Larvik, Vestfold, og Beitostølen Helsesportsenter på Beitostølen i Valdres, som også er hans nåværende bosted. Siden 18 år dagen har han bodd på 36 forskjellige steder, både i Norge og utlandet, og dette har gitt ham en mangfoldig erfaring innen jobb og friluftsliv.


Hans hovedarbeidsgiver gjennom årene har vært forsvaret, helsevesenet og undervisning innen militære fag, akuttmedisin, redningsteknikk og dykking. I tillegg til sin jobb og interesse for friluftsliv og fjellturer, har han også drevet med paddling med havkajakk, klatring og fridykking.


Siden Tor-Arne er født og oppvokst i Vesterålen, har han tilbrakt mye tid på å utforske fjellene og havet i Vesterålen og Lofoten, men det er fortsatt mye igjen å utforske. Han har også blitt mange fjellturer i Rondane, Hardangervidda, Jotunheimen og Valdres, og har besøkt alle fjelltoppene i Østfold, Vestfold, Akershus og halve Buskerud og Telemark. Dette kan kanskje være noen en kaller :  å være forelsket i fjell, "urørt" natur, skogens ro, og lyden av bølger som ruller inn over fremmed sandstrand?


Tor-Arne er også lidenskapelig opptatt av foto, video og grafisk arbeid.  Han er stolt av å kunne tilby produkter som kan pryde veggene hjemme hos deg, samtidig som 10 % av beløpet doneres til bevaring av norsk natur og nasjonalparker. Dette er en vinn-vinn-situasjon for både Tor-Arne, kundene og norsk natur.


Det er verdt å merke seg at alt Tor-Arne produserer er hentet, laget og printet i Norge. Fotopapiret han bruker kommer fra Frankrike gjennom Canson Fine Art papir, men alt annet er produsert her i landet.


Hjemmesiden startet oppringelig som en side med turbeskrivelser for folk med barn i 2009. Da ungene har vært med MYE turer ila oppveksten. 19 fylkestopper var målet vårt. Vi skulle alle 4 ( 5, med hunden vår Sniff) opp på alle fylkestoppene før den yngste fylte 18 år. Hun fylte 18 år den 1.1.2020, og antalle fylkestopper som gjenstår er halvparten. Men da har en prosjeker videre om en skulle slumpe til og gå tom for hverdagsideer. 1700 i samme perioden har vært grovbun for produksjon av turbeskrivelser, med tips og start/stop, hva kan sees eller oppleves, produksjon av kart, og tipp til god mat og drikke underveis. Nå som ungene er blitt voksne, har siden gradhvis gått over til sin nåværende form. Hvor plakater og bilder, er hovedinnholdet i det som jeg kaller : Den Lille Plakatfabrikken.


Printene du ser eller kjøper er printet i Larvik, enten på egen adresse eller i lokalene til LOS digital A/S, som har mulighet for trykk både på aluminuim, plexiglass, treplater, canvas, og mye annet. 


Motta de beste månedstilbudene fra oss

 
 

Få med deg nyheter, tilbud og kampanjer!